Feestelijke opening Sinterklaashuis in Dokkum (10-11-2017)

RSS feed
Dit item is verlopen op 01-01-2018.

Op woensdag 15 november om 14.00 uur opent kinderburgemeester Noa Daannette Groenevelt het Sinterklaashuis. Iedereen is welkom!
 

Sinterklaas komt op 18 november 2017 naar Dokkum. Dit betekent dat hij ook in Dokkum blijft logeren tot 5 december. Dit doet hij in het speciaal ingerichte Sinterklaashuis aan de Dijk nummer 4-6. 

Feestelijke opening

Tijdens de feestelijke opening geeft Dance Factory Dokkum een demonstratie van de sinterklaasdans, die speciaal is gemaakt voor de intocht. Daarnaast wordt een kleurplatenwedstrijd voor kinderen georganiseerd. 

Met de klas naar Sinterklaas

Naast het feit dat Sinterklaas in het Sinterklaashuis logeert, zijn er tal van leuke activiteiten te doen voor kinderen. Voor leerlingen binnen de DDFK-gemeenten is het mogelijk om Sinterklaas met de hele klas te bezoeken en leuke activiteiten met Sinterklaas en de pieten te doen. Alle scholen in de DDFK-gemeenten hebben hierover een brief ontvangen. 

Openingstijden sinterklaashuis

Het Sinterklaashuis is voor publiek tussen donderdag 16 november en zaterdag 3 december 2017 dagelijks geopend. Op werkdagen is het Sinterklaashuis geopend van 15:00-20:00 uur en op zaterdag van 12:00-20:00 uur. 

Belangrijke pagina's

hoog contrast
Vind eenvoudig wat u zoekt