Harddraversdyk Dokkum afgesloten wegens wegwerkzaamheden (06-10-2017)

RSS feed
Dit item is verlopen op 14-10-2017.

In opdracht van DDFK gemeenten voert combinatie Jansma Drachten – Koninklijke Sjouke Dijkstra van maandag 9 oktober 06.00 uur tot en met vrijdag 13 oktober 17.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de Harddraversdyk in Dokkum. De weg is die periode vanaf afslag Hogedijken tot voor de afslag naar het Harddraverspark afgesloten. De stremming geldt niet voor het fietspad. 

Werkzaamheden

De rijbaan van de Harddraversdyk wordt voorzien van een nieuwe laag asfalt. Maandag 9 en dinsdag 10 oktober 2017 wordt er gefreesd. Dinsdag 10 en woensdag 11 oktober wordt er asfaltwapening aangebracht. Het asfalteren gebeurt op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober. 

Bereikbaarheid

Vanuit het centrum blijven het parkeerterrein De Harddraver, Sportpark Harddraverspark, De IJsherberg en de camping bereikbaar.  Parkeerterrein Kalkhûsplein blijft bereikbaar via Dongeradyk en Brokmui. Voor verkeer vanaf de Tichelwei worden ter plaatse tijdelijke voorzieningen getroffen. Overig verkeer wordt omgeleid, dit wordt aangegeven met gele borden langs de wegen. 

Overlast en meer informatie

Overlast kunnen wij niet voorkomen, maar we proberen dit tot een minimum te beperken. Voor meer informatie over de afsluiting en de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jansma Drachten B.V. 

Bijlage

Belangrijke pagina's

hoog contrast
Vind eenvoudig wat u zoekt