Knallende opening sportcentrum Tolhuispark (29-01-2018)

RSS feed
Dit item is verlopen op 22-02-2018.

Vrijdagmiddag 26 januari is het nieuwe sportcentrum Tolhuispark geopend. De openingsceremonie startte met een ‘tumbling´ demonstratie van Turn- en Gymsport Dokkum, acrobatie waar menig aanwezige jaloers op was. Het centrum werd met een daverende knal en confettislierten officieel geopend, geactiveerd met een druk op de knop door Wethouder de Graaf, kinderburgemeester Aukje Miedema en Maarten Frazer van Optisport.

Het was een feestelijke middag met lovende woorden van wethouder Pytsje de Graaf voor het doorzettingsvermogen van enkele ambtenaren en bouwondernemer Dijkstra Draisma. Ondanks dat het buitenterrein nog niet helemaal klaar is, is de belofte om 1 januari 2018 in de nieuwe sporthal te kunnen sporten, waargemaakt. Vervolgens bedankte Maarten Frazer van Optisport de gemeente voor het  in hen gestelde vertrouwen.

Openingshandeling door de wethouder, de kinderburgemeester en Optisport

                   

Na een energieke demonstratie van korfbalvereniging De Granaet uit Dokkum konden de aanwezigen het nieuwe sportcentrum bezichtigen en genieten van een hapje en een drankje. De bouw heeft in totaal een dik jaar geduurd.

Belangrijke pagina's

hoog contrast
Vind eenvoudig wat u zoekt