Succesvolle ondernemers in Dongeradeel (10-04-2017)

RSS feed
Dit item is verlopen op 15-05-2017.

Het gemeentebestuur van Dongeradeel feliciteert de directie en alle medewerkers van Probo uit Dokkum met het behalen van de titel 'Friese Onderneming van het jaar 2017'!

Daarnaast willen we ook Bouw7 niet ongenoemd laten. Dit jonge Dokkumer bedrijf was genomineerd voor de titel 'beste startup van Friesland'. Ze werden helaas geen eerste, maar zijn zeker het noemen waard. 

Probo: Friese Onderneming van het jaar 2017

Een groot succes voor dit bedrijf. Probo is een grote speler in West Europa op het gebied van fullcolor prints met ambities richting de Verenigde Staten, maar tevens maatschappelijk betrokken met hart voor Dokkum en omstreken. 
We zijn als gemeente Dongeradeel trots op dit bedrijf.


Bouw 7: genomineerd voor beste startup

Bouw7 uit Dokkum ontwikkelde een allesomvattende softwareoplossing voor de bouwsector. Bedoeld om bedrijven te ontzorgen op het gebied van administratie, planning en beheer. De marktbehoefte blijkt groot. Bouw7 ontwikkelt voor de Nederlandse markt, maar is ook bezig om de eerste stappen elders in Europa te zetten. Het bedrijf timmert flink aan de weg en heeft – naast Dokkum – inmiddels ook een vestiging in Groningen.

Belangrijke pagina's

hoog contrast
Vind eenvoudig wat u zoekt