Vacature Promotor van Dokkum (m/v) voor ± 8 uren (01-02-2018)

RSS feed
Dit item is verlopen op 19-02-2018.

Voor de promotie van de stad Dokkum is het Platform Marketing Dokkum per direct op zoek naar een Promotor van Dokkum (m/v) voor ± 8 uren.

Algemeen

In verband met het vertrek van de huidige promoter, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste persoon die meehelpt de stad Dokkum te promoten.
 
In de afgelopen jaren is er door veel partijen in Dokkum op verschillende manieren hard gewerkt aan de promotie van de stad met het nodige resultaat. De verschillende Dokkumer partijen zijn verenigd in het Platform Marketing Dokkum. Het Platform streeft naar samenhang in de informatievoorziening en een gezamenlijke promotie van de stad om nog meer bezoekers naar Dokkum te trekken. Als promoter van Dokkum, ben jij de spil.

Functie-inhoud

  • Je bent het vaste aanspreekpunt voor de promotie van Dokkum en de activiteiten en evenementen in Dokkum
  • Je bent aanwezig in Dokkum en de regio om te luisteren en te verbinden
  • Je schrijft persberichten
  • Je plaatst berichten op onder andere sociale media en de website www.dokkum.nl
  • Je zorgt voor afstemming met en terugkoppeling naar het Platform Marketing Dokkum
  • Je schrijft het promotieplan 2018 / 2019 voor Dokkum
  • Je zorgt voor de uitvoering van dit promotieplan

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde, relevante opleiding op HBO-niveau. Je bent betrokken bij Dokkum, hebt een breed netwerk in de stad en de regio, haalt informatie op bij de verschillende partijen, zorgt voor coördinatie en weet te verbinden. Daarnaast ben je creatief, enthousiast en een doener. Uiteraard beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent ongeveer 8 uren per week beschikbaar, het liefst verdeeld over meerdere dagen en beschikt over een eigen werkplek, bij voorkeur in Dokkum.

Ons aanbod   

De functie promotor van Dokkum is voor ongeveer 8 uren per week tot eind 2018. Daarna wordt de functie opnieuw bekeken. Een verlenging bestaat tot de mogelijkheden. Voor de uitvoerende werkzaamheden bieden wij een passende vergoeding.

Heb je interesse?   

Voor meer informatie kun je bellen met Niek Geelhoed van het Platform Marketing Dokkum, telefoon 06 – 51 59 15 78. Je kunt je sollicitatie tot uiterlijk 18 februari 2018 digitaal sturen aan Platform Marketing Dokkum, t.a.v. OVD/Niek Geelhoed, e-mail: info@ondernemersverenigingdokkum.nl. Graag in de onderwerpregel ‘sollicitatie promotor Dokkum’ vermelden.

Belangrijke pagina's

hoog contrast
Vind eenvoudig wat u zoekt